În ediția 10 a emisiunii America Express, concurenții au trecut de la o misiune la alta, în goana lor după prima imunitate din a treia etapă. Pe drum, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost surprinse de ceea ce a putut să facă un șofer.



După ce au terminat una dintre misiuni, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut autostopul pentru a putea ajunge la Tepoztlan. La un moment dat, un șofer cu o mașină decapotabilă a decis să le ducă acolo. Pe drum, omul le-a „răsfățat” pe cele două concurente în cel mai neașteptat mod posibil.

Ce au pățit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în mașina unui șofer, în ediția 10 a emisiunii America Express, difuzată în 30 ianuarie 2023

Grăbite să ajungă la Tepoztlan, cele două concurente au încercat din răsputeri să găsească un șofer dornic să le ajute. După ce s-au chinuit o vreme, iată că norocul le-a surâs. Un mexican într-o mașină roșie decapotabilă a decis să oprească și să le ia pe cele concurente de la America Express.


Pe drum, bărbatul a dat muzica tare și chiar s-a lăudat cu faptul că are o colecție impresionantă de melodii internaționale.

MARI themes

Un produs Blogger.